Entre Cour et Jardin: aanbod vaste partners

SCHOOL VOOR RELATIES

Op maandag- en woensdagavond én op zaterdag kun je het beste leren halen uit jezelf en je relaties. Tijdens haar no-nonsense-trainingen geeft de School voor Relaties je praktische communicatietechnieken en persoonlijke inzichten mee, zowel privé- als werkgerelateerd.
www.schoolvoorrelaties.be

YOGA via CM

Philippe Gits helpt je op dinsdagnamiddag het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen. Door houdingen, rek-, ademhalings-, concentratie- en relaxatieoefeningen versterk je er je hele lichaam en conditie en kom je tot ontspanning en harmonie.
Inschrijven via www.cm.be/agenda

LEKIP DANCE

Deze jonge dynamische dansschool is al een gevestigde waarde in Afro-Latino en Afro-Caraïbische dansstijlen. Op dinsdagavond kun je in Entre Cour & Jardin Salsa LA Style én Bachata dansen.
www.lekipdance.be

ENIAVA

Eva Zabarylo verzorgt elke donderdagavond om 20u30 een Nia-les.
Nia is een uniek bewegingsconcept voor lichaam en geest, geïnspireerd op dans, krijgskunsten en helende technieken. Het combineert Oosterse en Westerse bewegingsvormen waarbij lichaamsbewustzijn en het plezier van bewegen centraal staan.
Eva is ook therapeute en begeleidt tevens individueel in de praktijkruimte van Entre Cour & Jardin.
Meer info op www.eniava.be

N.S.X. DANCE A-ONE

Op vrijdagavond kunnen zowel kinderen, jongeren als volwassenen zich bekwamen in breakdance en hiphop/streetdance.
Lees er alles over op www.nsxdance.be

METADANCE

Op zondagavond wijden Jeroen en Iliane je in de geheimen van de Argentijnse tango in. Werken en lachen, leiden en volgen, verdieping in techniek, maar vooral genieten van écht samen en op de muziek te dansen!
Lees meer op www.metadance.be