Entre Cour et Jardin: aanbod groepspraktijk

Groepspraktijk

Valérie Cluydts en Eva Zabarylo zijn ervaren en enthousiaste psychologen, die je begeleiden door middel van integratieve therapie. We geloven in deze vorm van therapie omdat ze vertrekt van een brede mensvisie en een heel persoonlijke aanpak garandeert. Het is onze passie om jouw draagkracht te vergroten en je te helpen opnieuw in beweging te komen.

Hoe gaan we te werk?

Vanuit een integratieve visie werken we zoveel mogelijk op maat van elk individu. We gebruiken concepten uit verschillende therapeutische stromingen en willen daarbij zoveel mogelijk aansluiten bij de persoon die je bent.
Er wordt naar je gekeken en geluisterd als geheel: je bént niet je emoties, je gedachten, je gedrag, je lichaam,... maar elk van deze aspecten is wel een deel van jou. We zien therapie als een gezamenlijke zoektocht. We geloven daarbij in jouw vermogen om jezelf te realiseren en opnieuw balans te brengen in je leven.

Wie begeleiden we?

De praktijk is gericht op volwassenen die kampen met stress-gerelateerde en emotionele problemen, identiteitsvragen, alcohol- en druggerelateerde vragen, verwerkingsproblemen, psychosomatische klachten en loopbaanproblematiek.

Wat kan je eruit halen?

We werken met jou aan een betere band met je eigen lichaam en geest, meer rust en evenwicht en aan terug leren genieten. Je kan opnieuw verder; met een positief en beter beeld van jezelf en van wat jij belangrijk vindt.

Eva Zabarylo

Ik ben Eva Zabarylo (° 1980), psychologe (2003, UGent) en therapeut in de Interactionele Vormgeving (2014, Educatieve Academie, Berchem). Als hulpverlener is het mijn passie om bij mensen te zijn, mensen te zien, te horen, te voelen,....
Ik werkte 6 jaar als HR-adviseur voor het bedrijfsleven en was ook actief als outplacement- en loopbaancoach. In 2008 begon ik een eigen psychotherapiepraktijk nabij Gent waar zowel individuen worden begeleid als groepen worden getraind. Sinds 2014 ben ik ook docente binnen de vierjarige Therapeutenopleiding Interactionele Vormgeving (Educatieve Academie). Met dit alles wil ik mensen graag letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. De body & mind-bewegingsvorm Nia is daarbij voor mij een grote inspiratiebron. Als gecertificeerd Nia-lesgever geef ik diverse lessen en workshops. Lichaamswerk is mede hierdoor één van mijn stokpaardjes.
Graag kijk ik op een milde, aandachtige en niet-oordelende manier naar jou als geheel en vanuit verschillende perspectieven. Samen bepalen we wat jij belangrijk vindt en wat het best bij je aansluit. Eén therapievorm is namelijk nooit de waarheid.
Individuen, koppels of gezinnen kunnen bij mij terecht voor een luisterend oor, begeleiding, steun, stimulatie en motivatie. Stressgerelateerde problemen, angstklachten en psychosomatische problematieken zijn vooral mijn stokpaardje.

Naast het werk spendeer ik graag tijd aan mijn man en dochtertje, familie en vrienden en word ik gelukkig van alles wat mijn zintuigen prikkelt. Lekker eten, de natuur, dansen, muziek, theater,... zijn slechts enkele van de ervaringen die mijn leven rijker maken.

Steeds te bereiken op 0475 28 64 28 of via eva.zabarylo@psycholoog.be.
Erkenningsnummer psychologencommissie: 802108022
Meer details vind je op www.eniava.be

Valérie Cluydts

Ik ben Valérie Cluydts (° 1985), klinisch psychologe (2008, Ugent) en integratief therapeute in opleiding (2014, Postgraduaat te Antwerpen).

Vanuit mijn job als psycholoog in een centrum geestelijke gezondheidszorg gaf ik zowel therapie als vormingen. Sinds 2013 heb ik een eigen praktijk waarin mensen op verhaal kunnen komen en zichzelf in beweging kunnen brengen. Vanaf 2016 werk ik samen met Eva in de groepspraktijk.

Ik heb een passie voor mensen en stel me graag de vraag wat iemand drijft. Vanuit mijn altijd aanwezige nieuwsgierigheid prikkel ik je om aan jezelf te werken. Mensen omschrijven mij vaak als een klankbord om een situatie vanuit een ander perspectief te bekijken. Ik heb altijd oog voor onze therapeutische band, volg jouw tempo en vel geen oordeel. Daarnaast gebruik ik methodieken als motiverende gespreksvoering, ACT en focussen. Altijd kijk ik naar wie je bent als persoon om aan jouw unieke noden tegemoet te komen.

Je kan bij mij terecht voor een grote verscheidenheid aan klachten of vragen. Het meeste expertise heb ik omtrent angsten en depressies, vragen rond zelfontwikkeling, overmatig gebruik van alcohol, drugs en gamen en het omgaan met emoties.
In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met mijn partner en zoontje, dans en yoga, muziek en literatuur.

Je kan me telefonisch bereiken op 0489 78 84 85 of per mail op valerie.cluydts@gmail.com
Erkenningsnummer psychologencommissie: 852211766
Meer info kan je vinden op www.valeriecluydts.be